Je bekijkt nu Van stukje stof tot parasol. Jouw productieproces in beeld.

Van stukje stof tot parasol. Jouw productieproces in beeld.

Zon op je smoel, het kan deugd doen. En met de designparasols van Umbrosa kan je in alle rust op paradijselijke wijze in de schaduw vertoeven op een zonovergoten eiland. Maar heb je er al eens bij stilgestaan welke stappen er precies nodig zijn om zo’n parasol te maken? Om jou die luilekkerzomer te bezorgen heeft de parasol een heel proces moeten doorstaan. Lees: van stukje stof tot hoogwaardige schuilplek.

Waarom een productieproces in beeld brengen?

Voor dit internationale designmerk creëerden we een handmade story waarbij je de natuurlijke weg van de stof volgt, doorheen de handen van de werknemers bij Umbrosa. Vermits het een designmerk betreft, is het belangrijk om de exclusiviteit van het product in beeld te brengen. En het artisanale karakter draagt net bij tot het exclusieve karakter en de geloofwaardigheid.

Daarnaast werd het een schot in de roos qua employer branding. Het imago als werkgever kreeg een grote boost waardoor hun 7 openstaande vacatures netjes werden ingevuld. En dat door het strategische gebruik van deeltjes uit de film voor social media.

Een bijkomend resultaat? Het bedrijf deed een forse omzet na het lanceren van hun bedrijfsfilm. Zouden wij daar voor iets tussen zitten?