Je bekijkt nu De power van een productvideo

De power van een productvideo

Net het gat in de markt gevonden? Ervan overtuigd dat je product Applegewijs als zoete broodjes over de toonbank zal gaan? Beschik je over een creatie die uitpuilt van de innovatie en kwaliteit? Er is geen betere manier om jouw unieke creatie in de kijker te zetten dan met een productvideo. La Fleur Rouge brengt jouw schepping op een catchy en informatieve manier in beeld, met alle USP’s die eraan verbonden zijn. Zo kan je rekenen op een gedetailleerde weergave van het project met eventueel grafisch overzicht van de voornaamste kenmerken.

Voor elke creatie een visuele eyecatcher

Verkoop je overheerlijke chocoladepralines? Zijn jouw meubels de Rolls Royce in hun soort? Of jouw aardewerk het neusje van de zalm? Voor elke sector maken wij een video op maat van het product. Want kwaliteit verdient een plek in de etalage: op jouw website of social media. Wij hanteren de beeldtaal die jouw potentiële klant toont wat mogelijk is naar aanleiding van een productlancering.

 

Case #1: Helmet+

Een nieuw helmmerk, mét revolutionaire en onzichtbare technologie. Hoe zet je die in de kijker? Met een wijs filmpje natuurlijk. Een ongelooflijke innovatie om zowel in groep te kunnen communiceren als het verkeer te horen, of via een simpele bluetooth knop de wegbeschrijving/navigatiestem te horen.

Een mooie samenwerking met fotograaf Mark Wallican.

Case #2: Bar Basille

Mmm… Niets beter dan een heerlijke cocktail op een warme zomeravond. En niets beter dan een productvideo om te aan te tonen hoe de cocktail gemaakt wordt om de klant te doen watertanden. Bar Basille, gespecialiseerd in kant-en-klare cocktails zet zijn lekkernijen op een heerlijke manier in de kijker. Want zo kan jij ook aan de slag om zo’n cocktail te maken.

Case #3: UL Power

Een motor, hoe breng je dat aan de man? UL Power koos voor een strakke product video waar alle facetten van de motor worden geïllustreerd met behulp van grafieken en tekst. Ben je op zoek naar een motor met de juiste specificaties? Wij hebben alvast heel wat geleerd over bougies en leidingen. Ook al is deze motor eerder een sterk staaltje ingenieurschap.

Case #4: Mr Georges

Bestaat er eigenlijk een betere manier om jouw verse producten in beeld te brengen dan met een productvideo? Mr Georges produceert heerlijke ham van Belgische kweek, vervaardigd op traditionele wijze met de pure smaak van vroeger. Het resultaat is alvast om van te smullen!

Geef een reactie